Алфа Универзитет

Ugovor AlfaПредстављамо Вам услове студирања за школску 2012/2013 годину на факултетима интегрисаног Алфа Универзитета:

За све чланове и пријатеље синдиката полиције годишња школарина за све студијске програме Факултета за трговину и банкарство, Факултета за менаџмент у спорту, Факултета за стране језике. Факултета информационих технологија и Факултета за економију и политичке науке Алфа Универзитета износи

  • основне студије 1000 еура,
  • мастер студије 2000 еура.

Наведену школарину студенти би уплаћивали следећом динамиком: приликом уписа 300 еура. а преостали износ у 10 односно 7 месечних рата у зависности од тога да ли се студент упише у јунском или септембарском року.

У цену школарине нису укључени остали трошкови које Универзитет наплаћује по важећем ценовнику за ову школску годину које Вам достављамо у прилогу.

Уколико се ради о упису односно прелазу са других установа (високе школе) за чланове синдиката неће бити наплаћивани трошкови еквиваленције испита (регуларна цена 15 еура), а трошак диференцијалних испита уместо 20 еура колико је утврђено нашим ценовником , износиће као и сваки други испит – 5 еура .

Сви износи плаћају се у динарској противвредности по средњем курсу НБС на дан плаћања.

Из наведеног, јасно је да смо у овом моменту у циљу максимално могућег уступка понудили ниже школарине, као и друге бенефите за студирање на нашем Универзитету.

За све додатне информације, као и за сва ваша питања на располагању су Вам све стручне службе Универзитета.

www.alfa.edu.rs