Копаоник на дохват руке – ВИЛА РАДИГОСТ врло повољно

villa-radigost

За све чланове Синдиката српске полиције омогућили смо повољне услове за боравак на нашој планинској лепотици Копаоник. Свеж планински ваздух, миран сан, дах Копаоника који опија, природни амбијент у којем свакодневни проблеми бивају брзо заборављени.

Вила Радигост се налази у селу Брзеће, непосредно уз почетну станицу ски-жичаре Бела река 1. Брзеће је смештено на обронцима националног парка Копаоник на надморској висини од 1100 метара. Удаљено је од Ниша 100 км, Београда 270 и новог Сада 360 км. Од ски центра Копаоник удаљено је 14 километара. У непосредној близини се налази водопад Јеловарник (други по висини у Србији са 71 метром), народно светилиште Велико Метође (Црквица у пећини, посвећена Св. Методију).

Са вилом Радигост остварена је сарадња и за чланове синдиката обезбеђени бољи услови:
-Цена полупансиона 1800,00 динара (два оброка-домаћа кухиња),
-деца до три године не плаћају,
-деца од 3-7 година остварују попуст од 70%,
-деца од 7-10 година остварују попуст од 30%,
и све на осам месечних рата путем административне забране.

Још једна повољност је што наведени смештај учествује у програму Р. Србије где сваки пунолетан грађанин остварује право на ваучер у износу од 5000,00 динара за гостовање у одмаралиштима у Републици Србији а који важе до краја 2016. године.
Препорука: можете искористити и своје ваучере и ваучере чланова породице па вам одмор може изаћи изузетно повољно, само је потребно да се уђе у реализацију месец дана пре планираног путовања а корисници ваучера остварују и додатни попуст од 10 % .
Контакт особа је Илија Касаловић 0643573083.

На веб сајту виле, можете погледати комплетну понуду као и фотогалерију: ВИЛА РАДИГОСТ