АИК Банка

У сарадњи са АИК БАНКОМ, Синдикат српске полиције је за своје чланове обезбедио најповољније банкарске услуге на тржишту у Србији!

Техноманија

Синдикат српске полиције има закључен уговор о продаји преко административне забране са Техноманијом.

ponuda

Trefolino

Највећа понуда школског прибора и дечјих играчака. Новогодишњи пакетићи за децу...

Jelen travel

Јелен Салаш на Палићу , Тасос и Босанско-Херцеговачка тура по повољним условима плаћања путем административне забране на 6 (шест) месечних рата.

УНИКРЕДИТ БАНКА ЈЕ ПРИПРЕМИЛА СПЕЦИЈАЛНУ ПАКЕТ ПОНУДУ ЗА ЧЛАНОВЕ СИНДИКАТА СРПСКЕ ПОЛИЦИЈЕ

 

АИК БАНКА

Синдикат српске полиције склопио је 17.05.2013. године Уговор о пословној сарадњи са АИК БАНКОМ.

Извршни одбор ове банке одлучио је да за запослене у Министарству унутрашњих послова Републике Србије, односно чланове Синдиката српске полиције припреме специјалну понуду бољу чак и од оне које дају за своје запослене у банци.

Чланови Синдиката српске полиције имаће велике погодности на услуге које пружа банка, посебно код дугорочних кредита за куповину станова, краткорочних кредита. Треба истаћи да банка нуди могућност отварања и одржавања текућих рачуна,  издавање платних картица и чекова без накнаде и сл.

Специјалну понуду АИК банке за запослене у МУП чланове Синдката српске полиције можете погледати на фотографијама, односно понуду у ПДФ формату можете преузети ОВДЕ.

Чланови Синдиката српске полиције који желе да остваре право на банкарске услуге по повољнијим уговореним условима у АИК Банци треба да се јаве свом председнику Синдикалне групе како би добили потврду о чланству у синдикату а затим да се са том потврдом  јаве на шалтерима експозитура АИК Банке.

Мрежу експозитура АИК Банке можете видети ОВДЕ или на веб сајту банке  www.aikbanka.rs